WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG ACTYON I 2.3 150PK
Bouwjaar 11.2006 - tot heden

ABS sensoren SSANGYONG ACTYON I 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw SSANGYONG ACTYON I 2.3

Wij controleren altijd bij de SSANGYONG ACTYON I dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw SSANGYONG

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.