WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG ACTYON I 2.0 Xdi 141PK
Bouwjaar 11.2005 - tot heden

ABS sensoren SSANGYONG ACTYON I 2.0 Xdi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw SSANGYONG ACTYON I 2.0 Xdi

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA HandremkabelsBEDFORD RemtrommelsOLDSMOBILE ABS sensoren.

Vervuilde ABS sensoren op uw SSANGYONG ACTYON I

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke SSANGYONG heeft een eigen VIN-nummer. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.