100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé 0.6 61PK
Bouwjaar 01-2004 - 02-2007

ABS sensoren SMART FORTWO Coupé 0.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw SMART FORTWO Coupé 0.6

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK SpoorstangSKODA ABS sensorenMASERATI Stuurkogels. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS sensor kopen voor uw SMART FORTWO Coupé

Elke SMART heeft een eigen VIN-nummer. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

ABS-sensoren in het wiellager

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.