WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA II Combi 2.0 TDI 16V 136PK
Bouwjaar 02.2004 - 05.2010

ABS sensoren SKODA OCTAVIA II Combi 2.0 TDI 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw SKODA OCTAVIA II Combi 2.0 TDI 16V

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

ABS sensor kopen voor uw SKODA OCTAVIA II Combi

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT WiellagersMASERATI WielnavenBUICK ABS sensoren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS-sensoren in het wiellager

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij controleren altijd bij de SKODA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.