WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA II 2.0 TDI 136PK
Bouwjaar 02.2004 - 05.2010

ABS sensoren SKODA OCTAVIA II 2.0 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw SKODA OCTAVIA II 2.0 TDI

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA OCTAVIA II past. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

ABS-sensoren in het wiellager

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw SKODA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT WiellagersBMW RemschoenenOPEL Remklauwen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.