100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA II 1.8 TSI 160PK
Bouwjaar 06-2007 - 04-2013

ABS sensoren SKODA OCTAVIA II 1.8 TSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw SKODA OCTAVIA II 1.8 TSI

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Vervuilde ABS sensoren op uw SKODA OCTAVIA II

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensoren in het wiellager

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP StuurkogelsDAEWOO ABS sensorenIVECO Remtrommels. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.