100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA FABIA II Combi 1.2 60PK
Bouwjaar 10-2007 - 11-2014

ABS sensoren SKODA FABIA II Combi 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI RemtrommelsLOTUS HandremkabelsSEAT Stuurkogels. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

ABS sensor kopen voor uw SKODA FABIA II Combi 1.2

Wij controleren altijd bij de SKODA FABIA II Combi dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Vervuilde ABS sensoren op uw SKODA

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.