WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT LEON 1.6 TDI 90PK
Bouwjaar 11-2010 - 12-2012

ABS sensoren SEAT LEON 1.6 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw SEAT LEON 1.6 TDI

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Vervuilde ABS sensoren op uw SEAT LEON

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SEAT komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.