100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE 1.9 TDI 90PK
Bouwjaar 06-2008 - 06-2010

ABS sensoren SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE 1.9 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE 1.9 TDI

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN RemschoenenBMW ABS sensorenFERRARI Remschijven. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT.

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.