100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE 1.4 TDI 80PK
Bouwjaar 07-2008 - 06-2010

ABS sensoren SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE 1.4 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE 1.4 TDI

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Vervuilde ABS sensoren op uw SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE

Elke SEAT heeft een eigen VIN-nummer. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensoren in het wiellager

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.