WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT IBIZA IV 1.2 60PK
Bouwjaar 07-2009 - 05-2011

ABS sensoren SEAT IBIZA IV 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw SEAT IBIZA IV 1.2

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS StuurkogelsPONTIAC StabilisatorstangenMAZDA Fuseekogels. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SEAT IBIZA IV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS sensor kopen voor uw SEAT

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.