100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT IBIZA III 1.2 60PK
Bouwjaar 06-2007 - 05-2008

ABS sensoren SEAT IBIZA III 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw SEAT IBIZA III 1.2

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw SEAT IBIZA III

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.