WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT ALTEA XL 1.4 16V 86PK
Bouwjaar 10.2006 - tot heden

ABS sensoren SEAT ALTEA XL 1.4 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw SEAT ALTEA XL 1.4 16V

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Vervuilde ABS sensoren op uw SEAT ALTEA XL

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij controleren altijd bij de SEAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.