100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 850 0.9 52PK
Bouwjaar 07.1970 - 10.1975

ABS sensoren SEAT 850 0.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw SEAT 850 0.9

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Vervuilde ABS sensoren op uw SEAT 850

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Elke SEAT heeft een eigen VIN-nummer. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en Zimmermann