WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 124 1.6 98PK
Bouwjaar 09-1975 - 08-1976

ABS sensoren SEAT 124 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw SEAT 124 1.6

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Elke SEAT 124 heeft een eigen VIN-nummer. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Vervuilde ABS sensoren op uw SEAT

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU RemtrommelsSUZUKI WiellagersOLDSMOBILE Remslangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.