WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9000 2.3 150PK
Bouwjaar 10.1989 - 01.1992

ABS sensoren SAAB 9000 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw SAAB 9000 2.3

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

ABS sensor kopen voor uw SAAB 9000

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.