100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9000 Hatchback 2.0 135PK
Bouwjaar 10.1988 - 01.1990

ABS sensoren SAAB 9000 Hatchback 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw SAAB 9000 Hatchback 2.0

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Elke SAAB 9000 Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemklauwenSKODA SpoorstangMAZDA Remcilinders. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw SAAB

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar en Bosch Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.