WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9000 Hatchback 2.0 16v 195PK
Bouwjaar 09.1989 - 01.1990

ABS sensoren SAAB 9000 Hatchback 2.0 16v

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw SAAB 9000 Hatchback 2.0 16v

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Vervuilde ABS sensoren op uw SAAB 9000 Hatchback

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Elke SAAB heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.