WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9-5 2.3 Turbo 182PK
Bouwjaar 04.2008 - 12.2009

ABS sensoren SAAB 9-5 2.3 Turbo

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER WielnavenSSANGYONG ABS sensorenSUBARU Draagarmen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Vervuilde ABS sensoren op uw SAAB 9-5 2.3 Turbo

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SAAB 9-5.

ABS sensor kopen voor uw SAAB

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.