WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9-5 2.3 Turbo 256PK
Bouwjaar 04.2008 - 12.2009

ABS sensoren SAAB 9-5 2.3 Turbo

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Vervuilde ABS sensoren op uw SAAB 9-5 2.3 Turbo

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN WielnavenLAND ROVER RemblokkenBMW Remschijven. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

ABS sensor kopen voor uw SAAB 9-5

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SAAB komen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.