WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER STREETWISE Hatchback 1.6 109PK
Bouwjaar 01-2004 - 05-2005

ABS sensoren ROVER STREETWISE Hatchback 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ROVER STREETWISE Hatchback 1.6

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL SpoorstangLEXUS RemklauwenROVER Remblokken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw ROVER STREETWISE Hatchback

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.