WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER MONTEGO Estate 1.6 83PK
Bouwjaar 10-1990 - 09-1992

ABS sensoren ROVER MONTEGO Estate 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ROVER MONTEGO Estate 1.6

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

ABS sensor kopen voor uw ROVER MONTEGO Estate

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ROVER. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemschoenenPORSCHE RemklauwenMG Remschijven. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.