WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER 800 Hatchback 2.0 136PK
Bouwjaar 08.1987 - 09.1988

ABS sensoren ROVER 800 Hatchback 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL SpoorstangBUICK WielnavenBMW Remcilinders. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij controleren altijd bij de ROVER 800 Hatchback 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw ROVER 800 Hatchback

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Textar, ATE, Bosch, TRW, Zimmermann, Bendix en Rofren Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Vervuilde ABS sensoren op uw ROVER

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.