WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER 25 Hatchback 1.1 75PK
Bouwjaar 09.1999 - 06.2001

ABS sensoren ROVER 25 Hatchback 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ROVER 25 Hatchback 1.1

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Bosch en Rofren Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ROVER 25 Hatchback.

Vervuilde ABS sensoren op uw ROVER

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT RemblokkenPLYMOUTH WiellagersJAGUAR Remcilinders.