WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D 4x4 76PK
Bouwjaar 03.1989 - 08.1994

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D 4x4

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS WielnavenJEEP ABS sensorenSAAB Remschijven.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.