WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D 76PK
Bouwjaar 03.1989 - 08.1994

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D past. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemschijvenGMC RemcilindersINFINITI Remblokken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.