100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D 79PK
Bouwjaar 09-1994 - 04-1998

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.5 D

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI RemtrommelsSUZUKI RemcilindersCHEVROLET Draagarmen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis komen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.