WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.2 4x4 101PK
Bouwjaar 09.1994 - 04.1998

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.2 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.2 4x4

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Bosch, Jurid, Pagid, Zimmermann, Rofren, ATE, Brembo, Lucas en Textar Elke RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensoren in het wiellager

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG ABS sensorenPONTIAC WiellagersSSANGYONG Spoorstang. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.