WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.2 101PK
Bouwjaar 09.1994 - 04.1998

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.2 past.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemblokkenDAIHATSU WiellagersDAF Remslangen.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.