WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.1 D 64PK
Bouwjaar 09.1994 - 04.1998

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.1 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.1 D

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Gietijzer komt minder veel voor als component.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij controleren altijd bij de RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.