100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.0 4x4 82PK
Bouwjaar 05-1985 - 02-1989

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.0 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis 2.0 4x4 past. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT TRAFIC Open laadbak/ Chassis

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemschoenenCHRYSLER RemcilindersOLDSMOBILE Wiellagers.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.