100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Bus 2.1 D 4x4 58PK
Bouwjaar 05-1985 - 02-1989

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Bus 2.1 D 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT TRAFIC Bus 2.1 D 4x4

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT RemschoenenPORSCHE FuseekogelsIVECO Remcilinders. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT TRAFIC Bus

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.