100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Bestelwagen 2.0 79PK
Bouwjaar 07-1980 - 04-1985

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Bestelwagen 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Elke RENAULT TRAFIC Bestelwagen 2.0 heeft een eigen VIN-nummer. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT TRAFIC Bestelwagen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK FuseekogelsHONDA WiellagersCHEVROLET Remtrommels. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.