WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC Bestelwagen 2.0 82PK
Bouwjaar 05-1985 - 02-1989

ABS sensoren RENAULT TRAFIC Bestelwagen 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT TRAFIC Bestelwagen 2.0

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK RemschijvenSUZUKI RemtrommelsMG Wielnaven. Elke RENAULT TRAFIC Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.