100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SUPER 5 Bestelwagen 1.4 116PK
Bouwjaar 04-1985 - 10-1987

ABS sensoren RENAULT SUPER 5 Bestelwagen 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT SUPER 5 Bestelwagen 1.4

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT SUPER 5 Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.