100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SUPER 5 1.6 D 54PK
Bouwjaar 04-1985 - 12-1990

ABS sensoren RENAULT SUPER 5 1.6 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT SUPER 5 1.6 D

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT SUPER 5

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

ABS-sensoren in het wiellager

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD WielnavenMITSUBISHI RemtrommelsHYUNDAI Fuseekogels. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer.