WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SCÉNIC II 1.9 D 116PK
Bouwjaar 06.2006 - 11.2008

ABS sensoren RENAULT SCÉNIC II 1.9 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT SCÉNIC II 1.9 D past.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT SCÉNIC II

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.