WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT RAPID Bestelwagen 1.4 73PK
Bouwjaar 09-1991 - 08-1993

ABS sensoren RENAULT RAPID Bestelwagen 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT RAPID Bestelwagen 1.4

Wij controleren altijd bij de RENAULT RAPID Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER ABS sensorenFERRARI RemschoenenNISSAN Wielnaven.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.