100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT RAPID Bestelwagen 1.4 80PK
Bouwjaar 05-1995 - 08-1997

ABS sensoren RENAULT RAPID Bestelwagen 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT RAPID Bestelwagen 1.4

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT RAPID Bestelwagen komen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.