WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE III Hatchback 1.5 dCi 106PK
Bouwjaar 02-2009 - tot heden

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Hatchback 1.5 dCi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw RENAULT MEGANE III Hatchback 1.5 dCi

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT MEGANE III Hatchback

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER SpoorstangCHEVROLET StabilisatorstangenSEAT Remschoenen.

NULL