100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE III Hatchback 1.4 TCe 131PK
Bouwjaar 04-2009 - tot heden

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Hatchback 1.4 TCe

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT MEGANE III Hatchback 1.4 TCe

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT MEGANE III Hatchback

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.