100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE III Grandtour 1.5 dCi 106PK
Bouwjaar 02-2009 - tot heden

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Grandtour 1.5 dCi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT MEGANE III Grandtour 1.5 dCi

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT MEGANE III Grandtour

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU HandremkabelsLANCIA RemtrommelsLAND ROVER Remblokken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637