100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE III Coupé 2.0 dCi 160PK
Bouwjaar 04.2009 - tot heden

ABS sensoren RENAULT MEGANE III Coupé 2.0 dCi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT MEGANE III Coupé 2.0 dCi

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT MEGANE III Coupé

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemklauwenAUDI SpoorstangVW VOLKSWAGEN Stabilisatorstangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer.