100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE I 1.9 D 94PK
Bouwjaar 04.1996 - 02.2001

ABS sensoren RENAULT MEGANE I 1.9 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT MEGANE I 1.9 D

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA DraagarmenROVER RemschijvenVW VOLKSWAGEN Wielnaven. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT MEGANE I

Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

ABS-sensoren in het wiellager

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.