WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE CC 2.0 CVT 140PK
Bouwjaar 06-2010 - tot heden

ABS sensoren RENAULT MEGANE CC 2.0 CVT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw RENAULT MEGANE CC 2.0 CVT

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij controleren altijd bij de RENAULT MEGANE CC dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.