100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE CC 1.6 16V 110PK
Bouwjaar 06-2010 - tot heden

ABS sensoren RENAULT MEGANE CC 1.6 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT MEGANE CC 1.6 16V

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensoren in het wiellager

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MEGANE CC past. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI RemklauwenHYUNDAI StuurkogelsPLYMOUTH Spoorstang. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.