WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.5 DT 94PK
Bouwjaar 11.1989 - 10.1993

ABS sensoren RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.5 DT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.5 DT

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis

Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI RemschoenenLADA HandremkabelsRENAULT Remblokken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.