100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.5 D 75PK
Bouwjaar 07-1980 - 10-1989

ABS sensoren RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.5 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.5 D

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen.