WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.4 D 71PK
Bouwjaar 08.1993 - 02.1998

ABS sensoren RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.4 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG RemslangenLINCOLN WiellagersSAAB Handremkabels. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.4 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.