100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.0 82PK
Bouwjaar 11.1989 - 07.1993

ABS sensoren RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK FuseekogelsHYUNDAI WielnavenSSANGYONG Stabilisatorstangen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Vervuilde ABS sensoren op uw RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis 2.0

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MASTER I Open laadbak/ Chassis past. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw RENAULT

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons.